Zaštita i poverljivost ličnih podataka

Davalac usluga www.slatkikrompir.rs se obavezuje, da Vaše lične podatke neće dati u bilo kom obliku trećoj strani. Vaši lični podaci će biti strogo zaštićeni Zakonom  i biće korišćeni  isključivo u komunikaciji između Vas i Prodavca. Obrada i korišćenje ličnih podataka obavlja se u skladu sa Zakonom. Prilikom prijave dajete nam automatski pristanak, da Vaše lične podatke obrađujemo u skladu sa Zakonom i koristimo ih za komunikaciju s Vama. Sporazum možete povući u bilo koje vreme u pisanom obliku.

Uslovi kupovine slatkikrompir.rs (deo X  Zaštita ličnih podataka)

10.1 Popunjavanjem prijavnog obrasca ili obavezujuće Porudžbine za online trgovinu batat.hr, Kupac daje saglasnost Prodavcu za prikupljanje, obradu i čuvanje ličnih podataka o Kupcu i njegove kupovine, sa ciljem pružanja usluga Prodavcu u smislu Zakona. Ovo odobrenje se daje na neodređeno vreme, a može se opozvati u svakom trenutku u pisanom obliku. U tom će slučaju Prodavac ukloniti iz svoje baze podataka sve lične podatke Kupca u potrebnoj meri.

10.2 Prodavac će učiniti sve, kako bi se osigurala apsolutna poverljivost podataka o Kupcu i njihova dostupnost samo onim osobama, kojima je potrebna ova informacija za realizaciju usluga Prodavca.

10.3 Prodavac se obavezuje, da lične podatke Kupca neće dostaviti u bilo kom obliku trećem licu.Lični podaci Kupca će biti u skladu sa Zakonom strogo zaštićeni i upotrebljavaće se samo za komunikaciju između Prodavca i Kupca. Obrada i korišćenje ličnih podataka obavlja se u skladu sa Zakonom.